Witam ! proponuje a dokładnie doradzam wszystkim osobom które są na serwerze Elita-Pl o pobranie takiego programu zwanego Ts3
Link do programu :http://www.teamspeak.com/?page=downloads z tej strony możecie pobrać team speaka 3 na swój komputer wystarczy ze wiecie ile macie bitowy system ( Psss..... jak nie wiecie to prawy przycisk myszy na mój komputer i właściwości tam pisze ) po pobraniu i zainstalowaniu odpalcie go
Jak już go uruchomicie macie u góry napis ,, Connections '' i w miejscu gdzie pisze addres wpiszcie: Elite-ts3.pl
w miejscu Port: wpiszcie 9987 a w nickname nick jaki macie na serwerze minecrafta nastepnie na lisice pokoi szukajcie ppokoju 63
tamten pokój jest nasz i tam nas serwe siedzi
Zapomniałem wytłumaczyć co to jest Ts3
TeamSpeak to jeden z najlepszych komunikatorów VoIP do komunikacji miedzy graczami badz zwyklymi użytkownikami komputerów. Świetnie się sprawdza kiedy trzeba na biezaco byc w kontakcie z kolegami z drużyny w takich grach jak np. Dark Orbit.i innych
TeamSpeak doskonale nadaje sie do pogaduszek glosowych poprzez siec LAN i Internet. Moze służyć do "zwykłej" rozmowy, czegos w stylu czatu glosowego oraz do porozumiewania się w grach z innymi graczami. Program mozna pobrac na naszej stronie w dziale TS... oraz oczywiście ze strony domowej programu TeamSpeak. Moze się wydawać to oczywiste ale napisze, ze wymagane są karta muzyczna, głośniki lub słuchawki oraz mikrofon.
Bez względu czy możesz mówić czy nie warto byś siedział na ts bo jest to najlepszy sposób na skontaktowanie się z tobą
Administrator
Ja pobieram Dziś wieczorem będę miał więc sobie pogadamy. I masz racje. Mam dość klikać T na minecrafie aż mnie palce bolą!
Jakbyśmy to mieli to szybka komunikacja
Administrator
Ściągnąłem TS. Fajna rzecz. Szybko Komunikacja. Polecam! Mam nadzieję że wszyscy zasięgną tego programu!
Administrator
McAdik napisał:
To wszystko wiemy o Ts ^^ Wszyscy pobierają I jest Ok ^^
Nie pisz że wszyscy pobierają bo to nie jest obowiązkowe. Tylko kto chce. Ja tylko moge ten program komunikator polecić